Понеділок, 06.05.2024, 00:30

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Форма входу
Меню сайту
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Фан-сайт Avril Lavigne Hi-Fi звук Все про Windows 7 Вред пива и пивной алкоголизм
Наш Банер
Тут завжди найкращі новини
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Ваш браузер:

Ваш IP: 3.144.104.29
 
Головна » 2009 » Червень » 3 » Microsoft оголошує про запуск пошукового сервісу Bing
Microsoft оголошує про запуск пошукового сервісу Bing
00:08

Корпорація Microsoft оголошує про запуск пошукового сервісу Bing, покликаного змінити традиційне уявлення користувачів про систему пошуку інформації в Інтернеті. Новий пошукач зараз розгортається на сайті Bing.com, він стане доступний користувачам по всьому світу вже 3 червня. У Росії і інших європейських країнах буде запущена бета-версія Bing.

Об'єм інформації в Інтернеті зростає величезними темпами, і орієнтуватися в цьому середовищі з кожним днем стає все складнішим. Згідно з дослідженням comScore Inc., на сьогоднішній день порядка 30% пошукових запитів уриваються користувачем через відсутність бажаних результатів. Bing створювався для того, щоб допомогти людям не лише швидко знаходити потрібну інформацію, але і ефективно використовувати її для ухвалення важливих рішень. Особливий фокус зроблений на таких областях, як покупки в Мережі, планування подорожей, здоров'я і локальний пошук.

Новий сервіс розширює кордони використовуваних сьогодні технологій. Він містить інноваційні розробки в основних зонах пошуку, включаючи розмежування ключової і додаткової інформації, визначення мети запиту і відображення основної суті знайдених матеріалів. Нова модель призначеного для користувача інтерфейсу Bing динамічно адаптується під конкретний запит, забезпечуючи легкість в ухваленні рішень.

Завдяки функції Best Match, що аналізує отриману в результаті пошуку інформацію, Bing запропонує користувачеві саме те, що він шукає. Функція Instant Answers істотно заощадить час, доповнюючи сторінку з результатами пошуку масою корисних даних. Сервіси Web Groups і Quick Tabs сортують знайдену інформацію, роблячи її наочнішою.

Корпорація Microsoft покладає на проект великі надії. Про це свідчить і астрономічний рекламний бюджет, виділений на просування пошукача на телебаченні, радіо і в Інтернеті, — від $80 до $100 млн.

Для детальнішого ознайомлення з новою пошуковою системою від Microsoft раджу відвідати спеціальний сайт - discoverbing.com, на якому можна також побачити спеціальні демо-відео, що показує основні переваги нового сервісу.

Джерело: http://www.oszone.net

Переглядів: 925 | Додав: sk8er-boi | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright Sk8er-Boi © 2024
Час
Наш чат
Вірусна активність
Відвідувачі
free counters
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 60
Хостинг від uCoz