Субота, 04.05.2024, 00:18

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Форма входу
Меню сайту
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Фан-сайт Avril Lavigne Hi-Fi звук Все про Windows 7 Вред пива и пивной алкоголизм
Наш Банер
Тут завжди найкращі новини
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Ваш браузер:

Ваш IP: 18.188.66.13
 
Головна » 2009 » Червень » 15 » У Європі Windows 7 вийде без Internet Explorer 8
У Європі Windows 7 вийде без Internet Explorer 8
15:30

Взявши до уваги європейські закони в області антимонопольного регулювання, Microsoft не включатиме в Windows 7 свій браузер Internet Explorer.

Компанія вже заявила, що виробники РС і користувачі самостійно визначатимуть який веб-браузер їм потрібно встановити.

"Ми займаємося тим, що робимо Windows 7 доступною в Європі точно так же, як і по всьому світу", заявив адвокат Дейв Хайнер (Dave Heiner) головний представник Microsoft " і як законопокірний виробник, ми повинні дотримувати європейський закон про конкуренцію".

"Ми вважаємо, що даний крок буде кращим рішенням по виходу з даної ситуації і на нашу думку з його допомогою ми нарешті закінчимо тривалий судовий розгляд в Європі", додав він.

У відповідь європейська Комісія заявила, що "Комісія повинна також розглянути, чи був тиск з боку Microsoft відносно вибору браузера Internet Explorer при передустановці програмного забезпечення на нові комп'ютери".

На початку 2008 року Microsoft була оштрафована на 899 мільйонів євро Європейською Комісією з антимонопольного регулювання за постачання з власною операційною системою Windows продуктів Windows Media Player і браузера Internet Explorer.

У січні 2009 року в Брюсселі Комісія Євросоюзу представила компанії Microsoft висновок, що містить список претензій за підсумками розгляду скарги від компанії Opera Software ASA, поданої нею в грудні 2007 р. В заключенні констатується, що Microsoft зловживає своїм домінуючим положенням на ринку ОС і перешкоджає розвитку рівноправної конкуренції на ринку інтернет-браузерів.

Таким чином, якщо Microsoft не удасться переконати Комісію в тому, що постачання браузера IE разом з операційною системою, не робить впливу на конкуренцію, то компанії доведеться виплатити величезний штраф і переглянути орієнтири своєї політики в Європі.

"Нашою метою є те, щоб в Європі Windows 7 з'явилася у продажу в один і той же час, що і у всьому світі, таким чином ми повинні врахувати всі юридичні тонкощі європейського ринку, включаючи ризик великих штрафів", сказав Хайнер.

"Якщо в ході розслідування Комісія знайде відхилення в діяльності Microsoft і прийде до виводу, що компанія діяла незаконно, Комісія винесе постанову про те, щоб користувачі самостійно здійснювали вибір браузера, а операційна система Windows повинна буде продаватися взагалі без якого-небудь вбудованого браузера", говориться в заяві Комісії.

Комісія також заявила, що в Microsoft все ще є шанс для того, щоб виправитися, запропонувавши виробникам комп'ютерів самим вибирати який браузер встановлювати.

Джерело: http://news.bbc.co.uk/

Переглядів: 720 | Додав: sk8er-boi | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright Sk8er-Boi © 2024
Час
Наш чат
Вірусна активність
Відвідувачі
free counters
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 60
Хостинг від uCoz