Субота, 27.04.2024, 19:13

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Форма входу
Меню сайту
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Фан-сайт Avril Lavigne Hi-Fi звук Все про Windows 7 Вред пива и пивной алкоголизм
Наш Банер
Тут завжди найкращі новини
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Ваш браузер:

Ваш IP: 3.20.238.187
 
Головна » 2009 » Червень » 26 » Microsoft розкрила роздрібні ціни на Windows 7 !
Microsoft розкрила роздрібні ціни на Windows 7 !
11:27
Корпорація Microsoft нарешті відкрила завісу таємниці відносно цінової політики на підготовлювану до релізу ОС Windows 7. Крім того, була також анонсована загальна інформація відносно майбутнього реліза ОС, інформація про оновлення, і спеціальні умови по попередньому замовленню, які дійсні лише для деяких країн.

Спершу варто відзначити, що майбутній реліз повинен відбутися в два етапи для різних мовних версій ОС – це так звані етапи загальної доступності і усесвітньої доступності Windows 7. У корпорації приділили особливу увагу локалізації майбутньої ОС на максимально можливу кількість мов, щоб надати кінцевий продукт на рідній мові для клієнта максимально швидко. ОЕМ виробники почнуть продажі комп'ютерів з передвстановленими версіями Windows 7 на всіх мовах, починаючи з дня GA - 22 жовтня.

Що ж до роздрібних версій ОС, то перший етап (загальної доступності) почнеться 22 жовтня. Цього дня Windows 7 можна буде купити на одній з 14 мов: English, Spanish, Japanese, German, French, Italian, Dutch, Russian, Polish, Brazilian Portuguese, Korean, Simplified Chinese, Traditional Chinese and Chinese (Hong Kong).

Майже відразу за цим послідує другий етап - доступності по всьому світу. 31 жовтня до мов, що вже оповістили, можна буде додати ще 21 мову: Turkish, Czech, Portuguese, Hungarian, Swedish, Danish, Norwegian, Finnish, Greek, Ukrainian, Romanian, Arabic, Lithuanian, Bulgarian, Estonian, Slovenian, Hebrew, Thai, Croatian, Serbian Latin, and Latvian.

Раніше неодноразово говорилося про те, що Windows 7 повинна поступити в продаж до початку святкового сезону. На практиці ж Microsoft перевершила всі чекання: Windows 7 не лише стане доступною до початку святкового сезону, але її також можна буде купити по всьому світу!

Другий цікавий момент, яким нам хотілося б з вами поділитися, – це Windows 7 Upgrade Option Program, яка стартує вже сьогодні, починаючи з 26 червня! Будь-який користувач, що купив новий комп'ютер в ОЕМ виробника або дилера, що бере участь в даній програмі, з передвстановленою ОС Windows Vista Home Premium, Business або Ultimate дістане можливість безкоштовно, або майже безкоштовно, поновити ОС до відповідної версії Windows 7. Windows 7 Upgrade Option Program буде дійсна до 31 січня 2010 року. Варто також відзначити, що дана програма є глобальною, і діє практично по всьому світу. Для детальнішого ознайомлення зі всіма перевагами даної програми відвідайте офіційний сайт.

Ну і, мабуть, одним з найважливіших питань є: скільки ж коштуватиме майбутня операційна система? Прийшов час остаточно розставити всі крапки над «і».

Для Windows 7 корпорація понизила вартість однієї з найпопулярніших версій ОС - Home Premium Upgrade, приблизно на 10% (залежно від ринку). Наприклад, в Сполучених Штатах вартість покупки Windows 7 Home Premium upgrade складатиме всього $119.99, замість попередніх $129.99.

Очікувані роздрібні ціни на upgrade версії Windows 7 (ціни дійсні для США):

  • Windows 7 Home Premium (Upgrade): $119.99
  • Windows 7 Professional (Upgrade): $199.99
  • Windows 7 Ultimate (Upgrade): $219.99

    У Європі upgrade-версії Windows 7 E (без Internet Explorer 8) продаватися не будуть, із-за обмежень, накладених Європейським Союзом на включення браузера до складу Windows 7 і недоліку часу на тестування процесу оновлення попередніх ОС Windows до Windows 7 E. Очікувані роздрібні ціни на повні версії Windows 7 (ціни дійсні для США):

  • Windows 7 Home Premium (Full): $199.99
  • Windows 7 Professional (Full): $299.99
  • Windows 7 Ultimate (Full): $319.99

    Звідси витікає, що роздрібна вартість повної версії Windows 7 Home Premium на $40.00 менше, ніж поточна вартість Windows Vista Home Premium. На даний момент оголошені ціни для США, Європи і Великобританії. Європейські ціни вищі американських. Цифри приблизно такі ж, але номіновані вони в євро, а не в доларах. Ціни для України доки невідомі.

    На закінчення хотілося б відзначити, що для всіх лояльних користувачів Windows корпорація Microsoft пропонує спеціальну, обмежену за часом пропозицію, яка, на жаль, дійсно лише для обмеженої кількості ринків. Microsoft пропонує можливість попереднього замовлення Windows 7 із знижкою більше 50%. Це означає, що, наприклад в США можна буде зробити попереднє замовлення на ОС, заплативши за Windows 7 Home Premium всього $49.99, або $99.99 за Windows 7 Professional. Більше інформації відносно попередніх замовлень і спеціальних пропозицій можна буде отримати, відвідавши цю сторінку.

    Джерело: http://arstechnica.com/

  • Переглядів: 827 | Додав: sk8er-boi | Рейтинг: 5.0/2 |
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Copyright Sk8er-Boi © 2024
    Час
    Наш чат
    Вірусна активність
    Відвідувачі
    free counters
    Наше опитування
    Оцініть мій сайт
    Всього відповідей: 60
    Хостинг від uCoz