Вівторок, 28.04.2024, 23:15

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Форма входу
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Фан-сайт Avril Lavigne Hi-Fi звук Все про Windows 7 Вред пива и пивной алкоголизм
Наш Банер
Тут завжди найкращі новини
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Ваш браузер:

Ваш IP: 3.139.62.103
 
Головна » Архів новин
Компанія NZXT офіційно представила оновлену версію пристрою для контролю температури і швидкості обертання вентиляторів, що отримав назву Sentry 2. Дизайнери NZXT вирішили, що настала пора виводити пристрої серії Sentry на кардинально новий рівень і оснастили їх високо контрастним сенсорним дисплеєм.

NZXT Sentry 2 призначений для установки в 5,25 дюймовий слот корпусу комп'ютера і повністю позбавлено кнопок і регуляторів. Він має п'ять сенсорів температури і може контролювати до п'яти вентиляторів. На кожен канал можна підключити будь-який вентилятор, потужністю до 10 ват.

Сенсорний контролер швидкості обертання вентиляторів NZXT Sentry 2 вже з'явився у продажу в Європі, його ціна складає всього €30.

Джерело: http://www.fudzilla.com/
... Читати далі »

Переглядів: 799 | Дата: 02.07.2009 | Рейтинг: 5.0/3 | Коментарі (0)

Компанія EVGA офіційно представила нову материнську плату micro-ATX формату, що отримала назву X58 SLI Micro (141-BL-E756). Її головне призначення — умістити платформу Intel X58/Core i7 в компактний корпус.

Материнська плата EVGA X58 SLI Micro має 6-файзний модуль PWM з одним конектором на 12-вольт, шість трьохканальних DDR3-1600 МГц слотів для оперативної пам'яті, шість портів SATA II 3.0, LED індикатор, сигналізуючий POST коди і моніторинг температури, пасивне охолоджування у вигляді радіатора червоно-чорного кольору. Головну ж конкуренцію даній платі повинна скласти материнська плата ASUS Rampage II Gene, що так само має розміри mATX. Ціна материнської плати EVGA X58 SLI Micro коливатиметься в районі $200.

Джерело: http://www.fudzilla.com/
Переклад: Sk8er-Boi

Переглядів: 734 | Дата: 02.07.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

У січні минулого року компанія Mushkin, відомий виробник оперативної пам'яті, накопичувачів і мережевого устаткування, представила свою першу відеокарту - Geforce 8800 GT XP. Після цього були півтора роки затишшя компанії на ринку відеоадаптерів. Цього разу керівництво Mushkin налагоджене рішуче і збирається завоювати частину світового ринку відеокарт.

Незабаром повинна з'явитися ціла лінійка відеокарт Nvidia, виробництва Mushkin. Асортимент має бути досить широким — від GTX 260 до GTX 295. Обіцяється заводський розгін. Відеокарти, що розганяють, маркіруватимуться як OC і OС2. Нова серія графічних адаптерів отримала назву UltimateFX і продаватиметься в дерев'яних подарункових коробках (виглядає дуже ефектно). Вже зараз Mushkin анонсувала швидкий вихід відеокарт GTX 260, GTX 275, GTX 285, а так само розігнаних GTX 260 і GTX 275. Незабаром обіцяють розпочати виробництво відеокарт від AMD.

Джерело: ... Читати далі »

Переглядів: 754 | Дата: 02.07.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Корпорація Microsoft нарешті відкрила завісу таємниці відносно цінової політики на підготовлювану до релізу ОС Windows 7. Крім того, була також анонсована загальна інформація відносно майбутнього реліза ОС, інформація про оновлення, і спеціальні умови по попередньому замовленню, які дійсні лише для деяких країн.

Спершу варто відзначити, що майбутній реліз повинен відбутися в два етапи для різних мовних версій ОС – це так звані етапи загальної доступності і усесвітньої доступності Windows 7. У корпорації приділили особливу увагу локалізації майбутньої ОС на максимально можливу кількість мов, щоб надати кінцевий продукт на рідній мові для клієнта максимально швидко. ОЕМ виробники почнуть продажі комп'ютерів з передвстановленими версіями Windows 7 на всіх мовах, починаючи з дня GA - 22 жовтня.

Що ж до роздрібних версій ОС, то перший етап (загальної доступності) почнеться 22 жовтня. Цього дня Windows 7 можна ... Читати далі »

Переглядів: 827 | Дата: 26.06.2009 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (0)

&

Windows 7 ще не встигла з'явитися на полицях магазинів, а Apple вже приймає активні заходи, щоб обчорнити її репутацію.

Оголосивши про нову версію своєї операційної системи Snow Leopard на конференції WWDC, Бертран Серлет (Bertrand Serlet), старший віце-президент Apple по розробці програмного забезпечення, що знаходився на сцені, вирішив використати можливість зробити декілька випадів у бік Windows 7.

"Microsoft знаходиться в ямі" (відносно Windows Vista), "і зараз вони намагаються вибратися з неї за допомогою Windows 7".

У своїй репліці Серлет також заявив, що в Windows 7 є великі недоліки, тому що вона використовує ту ж саму технологію, що і Vista, і по колишньому використовує системний реєстр і дефрагментацію диска.

Ці вислови можуть означати лише одне - Apple вже зараз не прос ... Читати далі »

Переглядів: 766 | Дата: 15.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Зовсім недавно в Германії був запущений найшвидший в Європі суперкомп'ютер. Швидкодію Jugene можна порівняти з швидкодією 50000 середньостатистичних домашніх комп'ютерів. Це найшвидший комп'ютер в Європі, і третій по швидкодії серед комп'ютерів всього світу. Він здатний виконувати 1,000,000,000,000,000 обчислень в секунду, поступаючись по цьому показнику лише комп'ютерам "Roadrunner" і "Jaguar", які знаходяться в США.

Дослідники планують використовувати Jugene для широкого спектру операцій, у тому числі дослідження на паливних елементах для електричних машин, прогнозування погоди, і вивчення походження Всесвіту. Даний суперкомп'ютер зовсім не портативний. Він зроблений з 295000 процесорів, які розміщені в 72 шафках, кожна розміром з телефонну будку.

Цей "монстр" заснований на технології IBM Blue Gene. Він використовує процесори 4-way SMP 32-bit PowerPC 450 core 850 Mhz, завдяки яким удалося досягти швидк ... Читати далі »

Переглядів: 748 | Дата: 15.06.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Взявши до уваги європейські закони в області антимонопольного регулювання, Microsoft не включатиме в Windows 7 свій браузер Internet Explorer.

Компанія вже заявила, що виробники РС і користувачі самостійно визначатимуть який веб-браузер їм потрібно встановити.

"Ми займаємося тим, що робимо Windows 7 доступною в Європі точно так же, як і по всьому світу", заявив адвокат Дейв Хайнер (Dave Heiner) головний представник Microsoft " і як законопокірний виробник, ми повинні дотримувати європейський закон про конкуренцію".

"Ми вважаємо, що даний крок буде кращим рішенням по виходу з даної ситуації і на нашу думку з його допомогою ми нарешті закінчимо тривалий судовий розгляд в Європі", додав він.

У відповідь європейська Комісія заявила, що "Комісія повинна також розглянути, чи був тиск з боку Microsoft відносно вибору браузера Internet Explorer при передустановці програмного забезпечення на нові комп ... Читати далі »

Переглядів: 719 | Дата: 15.06.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Представляю вам чудовий інструмент для користувачів Windows 7. Оскільки ви всі знаєте, що Windows 7 дозволяє вам змінювати екран логона легко без потреби будь-якого зовнішнього програмного забезпечення, тут я покажу вам маленьку утилітку, яка дозволяє вам вибирати до 10 зображень, і показувати їх безладно в кожному логоні. Ви можете вибрати зображення, використовуючи кнопку "Choose Image".

Як тільки ви виберете всі зображення, клацніть "Enable Settings and Exit". Далі вас попросять вибрати початкове зображення, яке буде використане, як перший фон екрану логона:

Це все. Тепер ви можете насолодитися різними зображеннями в кожному логоні. Якщо ви хочете відновити старий екран логона, запустіть файл "Remove files and settings.exe", що входить в пакет і відновлює екран старого логона.

Скачати: ... Читати далі »

Переглядів: 755 | Дата: 08.06.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Acer на виставці Computex представила свій новий нетбук. Представник Acer, Джей Ті Вонг (JT Wang), заявив, що новий нетбук є мультизавантажувальним - тобто має відразу дві передвстановлені операційні системи Windows XP і Google Android.

На думку Вонга використання двох операційних систем допоможе компанії по-перше - підстрахувати себе, на випадок якщо Android не припаде до смаку користувачам, а по-друге - допоможе дізнатися думку користувачів про нову операційну систему.

Acer планує співпрацювати з провайдерами телекомунікаційних послуг і можливо, якщо попит на ці пристрої зростатиме, то компанія випускатиме моделі лише з ОС Android, але доки Android не завоювала загального визнання користувачів, це маловірогідно.

На жаль, це означає лише одне - незалежно від того подобається це користувачам чи ні, вони по колишньому повинні будуть доплачувати за ліцензію Windows. Так, використання операційної си ... Читати далі »

Переглядів: 742 | Дата: 07.06.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

На офіційному сайті Windows 7 з'явився документ “Power Management Improvements in Windows 7” з детальним описом того, як зміни в коді Windows 7 дозволяють економити енергію. В першу чергу цей документ буде цікавий власникам ноутбуків і нетбуків. Але якщо подумати, то власникам стаціонарних машин теж не буде зайвим його почитати. Все-таки електроенергію хтось повинен оплачувати і не хотілося б платити більш ніж потрібно.

Головні пункти з документу:

  • Підвищена ефективність під час простою - Windows 7 знижує утилізацію ресурсів системи і ... Читати далі »
  • Переглядів: 797 | Дата: 04.06.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

    « 1 2 3 4 5 6 7 »
    Copyright Sk8er-Boi © 2024
    Час
    Наш чат
    Вірусна активність
    Відвідувачі
    free counters
    Наше опитування
    Оцініть мій сайт
    Всього відповідей: 60
    Хостинг від uCoz